Vă puteți baza pe noi în continuare!

Stimați clienți și parteneri de distribuție,

Noi, în calitatea noastră de companie de susținere a sistemului, rămânem la dispoziția dumneavoastră chiar și în timpul acestei perioade de criză.

Aceasta este o veste bună printre toate celelalte care ne îngrijorează. Asigurăm în continuare distribuția pieselor de schimb, precum și repararea și livrarea mașinilor care urmează să intre în utilizare.

Dar toate acestea ne pun în fața unor provocări pe care nu le-am mai întâlnit până acum. Începând de săptămâna trecută, am limitat accesul persoanelor care nu fac parte din echipa noastră în incinta companiei, pentru propria lor siguranță și pentru protecția propriului nostru personal, și am impus păstrarea unei distanțe de siguranță.

Atât angajații noștri, cât și echipa de conducere au fost împărțiți în grupe de lucru și își desfășoară activitatea în spații separate. Astfel – în cazul unei infecții – fiecare departament va putea funcționa în continuare. Măsurile de igienă sporite și respectarea strictă a tuturor măsurilor impuse sunt de la sine înțelese pentru noi.

Pe această cale dorim să le mulțumim și colaboratorilor noștri, care, în ciuda tuturor greutăților existente, mențin lanțul de distribuție necesar agriculturilor, autorităților locale, unităților de pompieri și unităților industriale relevante sistemic. Natura și, prin urmare, și sezonul lucrărilor agricole nu pot fi oprite. Iar acesta este un lucru bun. Astfel, mulți vor privi cu alți ochi și vor aprecia valoarea muncii neîngrădite.

Așadar puteți fi sigur că aprovizionarea dumneavoastră cu produse esențiale nu va fi afectată – cel puțin în măsura în care depinde de noi. În același timp, și consultanții noștri de vânzări pot fi contactați în continuare telefonic, pentru a vă ajuta (de exemplu) când există probleme legate de operarea unei mașini sau când este vorba despre o investiție viitoare.

Ne dorim ca atât noi, cât și dumneavoastră, să avem energia necesară pentru a putea trece peste aceste vremuri solicitante. Rămâneți sănătoși. După ce vom trece peste această perioadă, ne vom bucura să vă strângem din nou mâna.

Salutări din parte familiei Mauch, alături de echipa Tehnodiesel.