NEXT EDITION de la Massey Ferguson

Echipamentele Massey Ferguson care s-au vândut cel mai bine ajung la „URMĂTORUL” nivel de performanță clară și fiabilă

 Massey Ferguson, marcă internațională a AGCO (NYSE / Bursa de Valori din New York: AGCO), anunță cu bucurie lansarea tractoarelor ‘NEXT Edition’ cu caracteristici avansate la Agritechnica 2019 în Hanovra, la 10 noiembrie.

Caracteristicile exclusive NEXT Edition sunt acum disponibile la patru din cele mai populare modele Massey Ferguson:

  • 110 CP, MF 5711 S Dyna-4
  • 130 CP, MF 5713 S Dyna-4
  • 200 CP, MF 7720 S Dyna-VT
  • 255 CP, MF 7726 S Dyna-VT

Massey Ferguson a creat versiunile ‘NEXT Edition’ combinând elemente ale pachetelor MF 5700 S Essential și MF 7700 S Exclusive cu caracteristici îmbunătățite de confort și performanță suplimentară, împachetate într-o prezentare exclusivă şi distinctivă. Acest pachet fiabil asigură niveluri inegalabile de performanță și un raport bun calitate-preț pentru creșterea productivității pentru contractați și fermieri agricoli, zootehnici și micști.

MF Next Edition

“Am urmărit doar nevoile clienţilor noştri în aceste segmente luând în considerare tractoarele noastre care s-au vândut cel mai bine, precum şi opţiunile, echipamentele şi transmisiile preferate”, a declarat Francesco Quaranta, Vice-Președinte Vânzări și Marketing de la Massey Ferguson pentru Europa și Orientul Mijlociu.

“Pentru a sărbători aceste modele de succes, am decis să îndeplinim aceste nevoi precise cu un pachet într-adevăr atractiv. Tractoarele NEXT Edition îi duc pe clienţii noştri la nivelul URMĂTOR (NEXT) de performanţă şi fiabilitate clară – când este vorba de a face treaba la fermă. Vrem să le oferim cel mai bun raport calitate-preț.

“Caracteristicile NEXT Edition adaugă nuanțe distinctive şi exclusive atât la interior cât şi la exterior”, a adăugat acesta. “Aceste tractoare se disting printr-o emblemă unică ‘NEXT Edition’ pe capotă, precum şi o plăcuţă exclusivă la interior, care indică numărul de producţie special ‘limited NEXT Edition’. Modelele NEXT Edition au culoarea clasică MF roşie, dar cu grile negre distinctive ca standard. Pentru cei care caută mai multă exclusivitate, pot alege și o prezentare complet neagră la acelaşi preţ”, a declarat dl. Quaranta.

Modelele Next Edition vor fi disponibile pentru noi comenzi de la 01 octombrie 2019. Vor fi expuse la standul Massey Ferguson de la Agritechnica 2019, Sala 20 Standul B14c.

Două noi NEXT Editions MF 5700 S Dyna-4

Massey Ferguson prezintă două noi modele NEXT Edition în seriile MF 5700 S –110 CP, MF 5711 S Dyna-4, 130 CP şi MF 5713 S Dyna-4.

Ambele tractoare sunt dotate standard cu renumita transmisie semi-automată Dyna-4. Aceasta oferă o performanţă excepţională în curte, pe teren sau pe şosea – oferind 16 viteze pentru mersul înainte şi 16 viteze în marşarier, toate selectate cu un schimbător, fără folosirea ambreiajului.

Aceste tractoare agile, foarte manevrabile, oferă o vizibilitate excelentă peste tabloul de bord subțire și capota cu proeminență abruptă îngustă. Cu pârghia de pornire în partea stângă, transmisia Dyna-4 asigură un control direct pentru schimbarea direcției, schimbarea vitezei și selectarea punctului mort. Și datorită debitului hidraulic mărit, ajung să fie cele mai bune tractoare cu încărcătoare

Modelele NEXT Edition extind specificaţia ‘Essential’ standard deja vastă, care include: memorarea vitezei motorului, frână la punctul mort, aer condiţionat cu reglare manuală, oglinzi telescopice cu unghi dublu și capota cu proeminență abruptă, de mare vizibilitate.

Sporind şi mai mult specificaţia, pe NEXT Edition există caracteristici suplimentare pentru a creşte performanţa şi confortul:

  • Scaun rotativ cu suspensie pneumatică, automat
  • Suspensie mecanică a cabinei
  • Debit de ulei hidraulic 100 litri/min – pentru funcționarea optimă a încărcătorului și pentru creșterea performanței pe teren
  • Funcția AutoDrive pe transmisia Dyna-4 schimbă automat vitezele pentru a crește randamentul și versatilitatea
  • Trei distribuitoare mecanice cu sertar cilindric
  • Până la 12 lumini de drum și de lucru cu LED (în funcție de opțiunea plafonului)
  • Dimensiuni suplimentare ale pneurilor standard inclusiv: 540/65R38 – 440/65R28
  • Extensii și apărători posterioare cu lățimea de 2,28 m
  • Mai multe opţiuni şi echipamente pentru personalizarea modelelor NEXT Edition şi îndeplinirea oricăror nevoi dintr-o anumită piaţă / țară.

Două noi NEXT Editions MF 7700 S

Ambele modele de 200 CP, MF 7720 S NEXT Edition şi de 255 CP, MF 7726 S NEXT Edition sunt dotate cu transmisia de ultimă generaţie Dyna-VT CVT.

Proiectate special pentru a îndeplini nevoile specialiştilor agricoli de la agricultura mixtă până la contractanții agricoli și independenți, aceste tractoare noi folosesc tehnologia fiabilă, clară, pentru a livra cea mai mare eficiență și costuri de funcționare scăzute.

Modelele cu eficienţă ridicată NEXT Edition, cu tracţiunea şi capacităţile lor de ridicare impresionante, excelează atât pe câmp cât şi pe şosea, cu economie excelentă de carburant, intervale de service lungi şi cerinţele de mentenanţă scăzute reducând costurile de funcţionare.

Modelele NEXT Edition dezvoltă şi mai mult specificaţia ‘Exclusive’ care asigură deja: circuit hidraulic cu centru închis 110 litri/min, patru distribuitoare electronice cu sertar, suspensie mecanică a cabinei, Command Control Armrest cu pârghie Multipad, sistem de control al vitezei și Clutch Effect. Sunt dotate și cu suspensia axului frontal Quadlink, aer condiționat automat, oglinzi cu reglare și dezghețare electrică și terminal Datatronic 4 pentru gestionarea tuturor funcțiilor tractorului.

Suplimentar faţă de această specificaţie impresionantă, modelele NEXT Edition sunt dotate chiar şi cu mai multe caracteristici automate şi avansate pentru a îmbunătăţi confortul, funcţionarea şi performanţa:

  • Integrated Front Linkage System (IFLS) (sistem integrat de cuplare frontală) de mare capacitate, ce oferă o capacitate de ridicare de până la 4.000 kg, cu controlul supapei frontale speciale
  • SpeedSteer, care asigură o manevrare mai rapidă și mai ușoară, prin reducerea numărului de revoluții ale volanului necesare pentru efectuarea virajelor
  • Auto-Guide pregătit, inclusiv terminalul suplimentar touch-screen Fieldstar 5 plus opțiunea altor funcții pentru agriculturii de precizie
  • Apărători posterioare cu lățime de 2,55 m cu extensii posterioare
  • Apărători frontale pivotante late (în funcție de dimensiunea pneurilor)
  • Dimensiuni noi ale pneurilor standard inclusiv 650/65R42 – 540/65R30 pentru îmbunătățirea tracțiunii și prevenirea compactării
  • Până la 16 lumini de drum și de lucru cu LED

Vizitati Massey Ferguson la Agritechnica 2019, hala 20, stand B14C

Contact ▼
Ing. Valentin Rotariu
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Angela Ramona Barbir
Asistent vanzari&service
Fax: +40 373 550 105
Heinz Prainer
Director vanzari GV
Fax: +40 256 378003
Ovidiu Crisan
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Ing. Robert Vanyek
Director comercial
Fax: +40 256 378003
Andra Vanyek
Marketing Manager
Fax: +40 256 378 003
Claudia Goga
Asistent Manager
Fax: +40 256 378003