Emily are solutia pentru fiecare tip de hrana
– indiferent daca e vorba despre vaci de lapte, taurasi, oi sau capre

Firma Emily a fost infiintata de aproape 40 de ani, fiind inventatoarea cupelor distribuitoare de furaje, devenind intre timp, cu cele peste 17.000 de cupe vandute, leader de piata in Europa. O selectie a principalelor produse in tehnica furajarii, ar fi:

  • Melodis – unica cupa distribuitoare pentru siloz de porumb, siloz de iarba tocata si concentrate, care este indicata pentru prelevarea silozului, amestecare si distribuire
  • Vega – cupa distribuitoare pentru siloz de porumb
  • Omega – cupa distribuitoare pentru siloz de porumb si siloz de iarba tocata. Cupele distribuitoare Emily sunt indicate pentru fiecare utilaj, precum tractor, incarcator pe roti, incarcator de curte, incarcator fronta si incarcator telescopic.

Prin utilizarea Hardox-ului, Emily reuseste sa produca cupe usoare dar cu volum de incarcare mare. Volumul de incarcare ajunge de la 0,63 la 4,6 m³. In acest fel se pot prelucra cantitati mai mari de furaje, iar utilajul de care se ataseaza poate fi utilizat in regim optim. Prin utilizarea cupelor Emily, se garanteaza o taiere curata a masei de siloz, iar groapa de siloz ramane tot timpul curata.