BRESSEL und LADE – profesionistul german in accesorii
pentru toate incarcatoarele frontale, pe roti, de curte si telescopice

Cupa cu descarcare laterala, cu multe posibilitati

00_BL_Schaufel_Preview_300x200pxTinand cont de multiplele solicitari ale fermierilor, ale gospodaririlor comunale si ale firmelor de constructii, Bressel und Lade isi extinde paleta de produse cu o cupa cu descarcare laterala. Aceasta se umple ca si o cupa normala. Pentru descarcare, cupa se basculeaza spre dreapata, in sensul de mers, la un unghi de 90° in sus. Prin aceasta nu se pierde din inaltimea de descarcare. Materialul incarcat se scurge din cupa ca si un val compact, cupa fiind ideala pentru incarcarea semanatorilor de paioase, sararitelor, a Big-Bag-urilor, a centralelor termice pe lemn tocat sau pe peleti, etc. Daca se basculeaza cupa la un unghi de cca. 45° si se aseaza cu lama in paralel cu solul, cupa poate sa lucreze si ca o lama de nivelat in pozitie inclinata, dar este indicata doar pentru suprafete plane si finisate, spre exemplu pe aleele de furajare sau in halele de cereale. Cupa cu descarcare laterala este disponibila cu latime cuprinsa intre 1600mm si 2200mm, cu o capacitate de la 700 la 1000 ltr.

Cupa pentru taiat baloti

Cupa pentru taiat baloti este solutia ideala pentru a imparti balotii de siloz de iarba si pentru preluarea silozului din groapa de siloz, dar si a furajului vrac. Cu aceasta cupa noua pentru taiat baloti, se poate usura munca dificila de impartire a unui balot si in acelasi timp se pot incarca si materiale vrac precum porumb, srot, borhot, peleti sau resturi de siloz pentru a curata groapa de siloz. Cupa este ideala si pentru incarcarea remorcii tehnologice. Ca si echipament optional, are o clema pentru folie, care retine folia in momentul descarcarii cupei si nu lasa ca aceasta sa se descarce impreuna cu materialul din cupa.

Avantajele esentiale ale clestilor Bressel und Lade Zangen:

  • Cutitele NU trebuie ascutite.
  • Incepand cu modelul A 178 clestii pot fi cu sau fara cutit central. Clestele cu cutit central este indicata in special pentru incarcarea remorcilor tehnologice.
  • Datorita materialului intarit si plin, coltii fixati in locasuri conice, au o durata prelungita la uzura .
  • Nu exista resturi imprastiate in groapa de siloz nici macar la porumb, iar peretele de siloz este taiat frumos.
  • Datorita lamei taietoare fara egal, putin iesita in fata, blocul de siloz de porumb este taiat complet.
  • Cilindrii hidraulici de dimensiuni mari permit ca taierea sa se faca fara a tura motorul utilajului, protejandu-l in acest fel.
Consultanta si vanzari ▼
Ing. Valentin Rotariu
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Angela Ramona Barbir
Asistent vanzari&service
Fax: +40 373 550 105
Heinz Prainer
Director vanzari GV
Fax: +40 256 378003
Ovidiu Crisan
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Ing. Robert Vanyek
Director comercial
Fax: +40 256 378003
Andra Vanyek
Marketing Manager
Fax: +40 256 378 003
Claudia Goga
Asistent Manager
Fax: +40 256 378003