Massey Ferguson –Liderul mondial in domeniul productiei de tractoare

Tehnologia convenabila ca preţ si fiabila a concernului AGCO ( Fendt, MF, Valtra)

Massey Ferguson este o firma a AGCO Corporation. Cel mai mare brand independent din lume în domeniul utilajelor agricole are o istorie si o tradiţie de peste 150 de ani, totul începând in anul 1847 când Daniel Massey a deschis in Ontario, Canada, un atelier pentru utilaje agricole

Firma Mauch a început să vândă in anul 1961 Massey Ferguson, fiind unul dintre cei mai puternici dealeri MF din Austria. Mai mult decât atât Mauch este, prin importatorul general MF – compania Austro Diesel – responsabil pentru distribuirea brandului în Austria, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croația și Serbia.

Acest punct forte se reflecta in prezentarea ampla a intregii game de produse MF precum si in disponibilitatea tractoarelor pentru demonstratii si tractor la schimb pe perioada efectuarii reparatiilor.

Prin achiziţii cu un scop precis și un stoc variat, avem posibilitatea de a vă vinde  rapid și la prețuri rezonabile produse de Massey Ferguson. Aceasta se referă în special la tractoare de expoziție, demonstrație și de închiriere, precum și tractoare folosite, si este valabila în special, si pentru filiala noastră din Romania, firma TEHNODIESEL. Personalul din atelier special instruit în Austria și România, asigură o asistență de prima clasă clienților.

 O livrare directa din Austria, cu facturare și finanţare externă!

Imbatabil intr-un test comparativ!

Massey Ferguson a continuat să investească pe lângă transmisiile Dyna-6 și  Dyna-VT în cercetare și a dezvoltat o cutie de viteze complet nouă  și de asemenea si osii posterioare. Cutia de viteze poate fi acționată cu mâna stângă cu maneta Power-Control, care si-a dovedit calităţile. Cu aceasta, selectați direcția de deplasare și vă puteti deplasa fără acționarea ambreiajului, puneţi pe treapta  Powershift și puteţi, dacă este necesar, si decupla. Doar cu acest dispozitiv unic, pe care îl au toate tractoarele profesionale MF, mâna dreaptă rămâne liberă pentru operarea încărcătorului sau a altor anexe.

Prin urmare, tractoarele Massey Ferguson înseamnă performanța maxima, confort sporit si uşurinţa de operare.

 

Contact ▼
Ing. Valentin Rotariu
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Angela Ramona Barbir
Asistent vanzari&service
Fax: +40 373 550 105
Heinz Prainer
Director vanzari GV
Fax: +40 256 378003
Ovidiu Crisan
Manager vanzari zonal
Fax: +40 373 550 105
Ing. Robert Vanyek
Director comercial
Fax: +40 256 378003
Andra Vanyek
Marketing Manager
Fax: +40 256 378003
Secretariat
Fax: +40 256 378003
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann